Η Omikron Systems παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, σχετικά με την σχεδίαση και ανάπτυξη δυναμικών web-sites αλλά και την δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος(e-shop) . Επίσης, προσφέρουμε οικονομικά πακέτα web hosting με μόλις 2 ευρώ το μήνα . Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται πλήρης τεχνική υποστήριξη . Εκτός των άλλων , παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες e-commerce consulting για την αύξηση της επισκεψιμότητας του e-shop σας. Επίσης, ασχολούμαστε με το SEM και SEO για την προβολή της επιχείρησης σας, αλλά και την κατάταξη του site ή του e-shop σας στα πρώτα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της Google.

 

Ο όρος Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης ή SEO (από το αγγλικό search engine optimization), περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες-επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου στις μηχανές αναζήτησης και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μέσω των οργανικών αποτελεσμάτων, δηλαδή των μη πληρωμένων-διαφημιζομένων αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης του Internet για τις λέξεις-κλειδιά (keywords) που ενδιαφέρουν τον χρήστη και οι μηχανές αναζήτησεις κρίνουν ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι το καταλληλότερο για αυτό που ψάχνει ο χρήστης.

(Πηγή:https://el.wikipedia.org

 

Ο όρος Search Engine Marketing(SEM) αφορά πληρωμένες διαφημίσεις (π.χ Google Adwords) μέσω των οποίων γίνεται η προώθηση του site και σαν στόχο έχει την αύξηση της επισκεψημότητας του. Η κύρια διαφορά μεταξύ SEO και SEM είναι ότι το SEO μας βοηθά στο να είναι το site μας ψηλότερα στα κριτήρια κατάταξης των μηχανών αναζήτησης και αυτό αφορά τα οργανικά αποτελέσματα ενώ το SEM αφορά τα μη οργανικά αποτελέσματα γιατί πρέπει να πληρώσουμε π.χ την υπηρεσία Google Adwords έτσι ώστε μέσω πληρωμένων διαφημίσεων να γίνει η προώθηση του site μας .